ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΣΤΙΛΙΑΣ ΟΙΝΟΛΗ
- Η παστίλια ΟΙΝΟΛΗ προστίθεται αφού κονιορτοποιηθεί (γίνει σκόνη).
- Ακολουθεί η διάλυση της σκόνης με μια μικρή ποσότητα κρασιού από το ίδιο βαρέλι (δοχείο) που θα σφραγιστεί.
- Μετά την προσθήκη του διαλύματος ακολουθεί σύντομο ελαφρύ τάραγμα.
- Στη συνέχεια σφραγίζεται ερμητικά το βαρέλι ή το δοχείο.
Η συσκευασία περιέχει 10 παστίλιες ΟΙΝΟΛΗ Α
ΣΥΝΘΕΣΗ
ΟΙΝΟΛΗ Α:
- Μεταδιθειώδες κάλι 82%
- Ταννίνες 12%
- Μπεντονίτης 6%
Περιέχει περίπου 10gr SO3.
Βάρος κάθε παστίλιας: 24 γραμμάρια.