ΜΟΥΣΤΟΛΗ Νο 1& 2

ΚΟΥΤΙ ΜΟΥΣΤΟΛΗΣ-sΟι παστίλιες Μουστόλη Νο 1 & 2 είναι η καλύτερη σύνθεση για την κατασκευή των κρασιών.
Η σύνθεσή τους βασίζεται στους διεθνείς κανονισμούς περί επιτρεπόμενων ουσιών κατά την οινοποίηση.
Με την προσθήκη της παστίλιας Νο 1 πριν ξεκινήσει η ζύμωση,απόστειρώνεται ο μούστος και γίνεται διαλογή της μαγιάς αφήνοντας την πιο αποδοτική να αναπτυχθεί.
Η προσθήκη της παστίλιας Νο 2 προσφέρει την τροφή που χρειάζεται η μαγιά.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

  • Μια παστίλια Μουστόλη Νο 1 και μια Μουστόλη Νο 2 ανά 100 κιλά μούστου.
  • Κάνετε σκόνη τις ανάλογες παστίλιες Μουστόλη Νο 1 και θα τις αναμείξετε με 500 ml νερό.
  • Στη συνέχεια θα προσθέσετε το διάλυμα στο μούστο και θα ανακατέψετε περιστροφικά.
  • Μετά από 3 ώρες θα χρησιμοποιήσετε τις παστίλιες Μουστόλη Νο 2, αφού τις κάνετε σκόνη και τις αναμείξετε επίσης με 500 ml νερό,ρίχνοντάς τις στο μούστο ανακατεύοντας.

Η συσκευασία περιέχει 5 παστίλιες Μουστόλη Νο 1 και 5 παστίλιες Μουστόλη Νο 2.

ΣΥΝΘΕΣΗ

ΜΟΥΣΤΟΛΗ Νο 1:moystoli-1-s

  • Μεταδιθειώδες κάλι 82%
  • Ταννίνες 12%
  • Μπεντονίτης 6%

Περιέχει περίπου 10gr SO3.
Βάρος κάθε παστίλιας 24 γραμμάρια.
ΜΟΥΣΤΟΛΗ Νο 2:moystoli-2-s

  • Φωσφορικά αμμωνιακά άλατα 78%
  • Ταννίνες οινοπνεύματος 12%
  • Θειικά αμμωνιακά άλατα 5%
  • Ουδέτερες αδρανείς ουσίες 5%

Βάρος κάθε παστίλιας 19 γραμμάρια.